طرز تهیه دسر تیرامیسو

طرز تهیه دسر تیرامیسو
تیرامیسو یکی از محبوب ترین کیک ها و دسرهای ایتالیایی است. تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند بنابراین همراه آن ماده غذایی خاصی توصیه نمی شود تا طعم خود دسر قابل حس باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم

دسر تیرامیسو

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد
شکر 4 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای 500 گرم
بیسکویت 340 گرم
شکلات تلخ رنده شده به مقدار لازم
قهوه یک فنجان

طرز تهیه دسر تیرامیسو:

تخم مرغهای تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید.

• یک فنجان قهوه خوری قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر

• می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید.

  • زرده ها را همراه با شکر بزنید. سپس پنیر خامه ای را در آن بریزید. 2 تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به آرامی سفت شود استفاده کنید. مخلوط را به هم بزنید. سپس فنجان قهوه تهیه شده را در یک کاسه بریزید .سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید سعی کنید قالب به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه ای را نگه دارد. آن را از مخلوط پر کنید و به مدت 2 ساعت در جای خنک نگه دارید، سپس شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید.این مقدار مواد برای 6 تا 8 نفر کافی است.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *