دوره تخصصی کباب زنی و تخته کاری

دوره تخصصی کباب زن و تخته کاری
 کباب یکی از معروف‌ترین و محبوبترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، به‌خصوص ایران است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو یا گوساله استفاده می شود. نوعی که در ایران با نام کباب چنجه نامیده می‌شود در کشورهای غربی با نام شیش‌کباب شناخته شده و معروف است. همچنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز با نام لوله‌کباب شناخته می شود. دنده کباب نیز یکی از قدیمی‌ترین کباب‌ها در ایران است که مخصوص کرمانشاه بوده و به ثبت ملی رسیده است.

سرفصل دوره تخصصی کباب زن و تخته کاری:

  • شناخت کاربردی انواع چاقو و نحوه تیز کردن چاقو ها
  • شناخت انواع گوشتها
  • نحوه برش گوشت
  • تخته کاری گوشت و سبزیجات
  • آموزش کار با دستگاه کباب زنی
  • آموزش سس ،چاشنی ها،ادویه ها
  • نحوه مرینیت(مزه دار کردن)
  • دیزاین کباب و ظروف سرو

مزایای دوره تخصصی کباب زن و تخته کاری:

  • آموزش انواع کبابهای ایرانی و ملل
  • از افراد مبتدی تا حرفه ای ها میتوانید در این کلاس شرکت کنند.
  • علاوه بر یادگیری،مدرک بین المللی فنی و حرفه ای دریافت کنید
  • مدرک ارائه شده برای کسب و کار الزامی بوده و برای اتباع نیز کاربرد امتیاز بالایی دارد.
  • ارائه جزوه آموزشی رایگان
  • نهار و پذیرایی رایگان
  • قرارگیری مواد آموزشی و تجهیزات در اختیار هنرجویان
  • کلیه مباحث به صورت عملی است.
  • امکان فیلمبرداری و عکاسی در حین آموزش

انواع کباب های ایرانی شامل:

  • کباب شیشلیک
  • چنچه
  • کباب مخصوص سر آشپز
  • کباب فیله گوسفندی
  • کباب کوبیده
  • کباب سلطانی
  • کباب اسکندری
  • کباب بختیاری
  • کباب کوبیده مرغ
  • کباب ثریایی
  • کباب وزیری
  • لقمه کباب
  • کباب تبریزی
  • جوجه زعفرونی
  • کباب بلدرچین
  • کباب کوبیده گرم
  • جوجه جنگلی
  • جوجه سبز
  • جوجه ماستی
  • جوجه رز
  • کباب برگ
  • کباب برگ ممتاز
  • جوجه کباب با استخوان
  • جوجه کباب بی استخوان
  • جوجه کباب ترش گیلانی
  • کباب ترش گیلانی
  • جوجه زرشکی ترش و شیرین
  • جوجه حلزونی
  • کباب صدراعظم
  • بال کبابی

انواع کباب های ملل شامل:

  • کباب قفقازی
  • کباب اسپیشال
  • کوبیده لبنانی
  • فاجیتا
  • جوجه هندی
  • جوجه مصری
  • کارسکی
  • کباب رولت گوشت
  • رولت فیله مرغ
  • جوجه کباب عسلی
  • کباب ماسالا
  • جوجه کباب شالتو
  • کباب رول چنچه
  • جوجه کباب تیکا ماسالا
  • بال کبابی موسخان
  • چیکن رول سبزیجات
  • جوجه کباب یاکی توری
  • کباب پنجابی
  • رول چنچه میکس
  • کباب لاری
  • جوجه عربی
  • چیکن تریاکی
  • کباب یونانی
  • کباب مصری
  • جوجه استامبولی
  • جوجه کباب تندوری
  • جوجه پستو
  • آدنا کباب
  • شش طاووق
  • جوجه مکزیکی

میکس دوره تخصصی کباب زن و تخته کاری:

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *