دوره آشپزی ملل

آشپزی ملل
در دوره آشپزی ملل آموزش تمامی مهارت های تهیه و سرو انواع غذاهای بین المللی مشهور و شناخته شده پرداخته میشه.

آشپزی ملل شامل انواع غذاهای ایرانی:

  • ترکی
  • هندی
  • عربی
  • ایتالیایی
  • روسی
  • فرانسوی
  • عربی
  • سوخاری ها
  • پیتزا و برگر
  • ماهی و میگو
  • ناگت
  • شنیتسل
  • ته چین
  • کوفته های ملل
  • آش و سوپ های  مجلسی

نظرات هنرجویان

گالری هنرجویان آکادمی رضوی

چند مهارت مطرح شده در دوره آشپزی ملل

  • تسلط کامل بر مهارت های آشپزی حرفه
  • دستیابی به دستور پخت اصلی و بومی غذاها
  • شناخت مواد اولیه مورد نیاز و تهیه تازه ترین و با کیفیت ترین آن ها
  • جایگزین کردن مواد غذایی مناسب در صورت عدم دسترسی به مواد اولیه اصلی
  • بکارگیری خلاقیت و ابداع شیوه های جدید در طبخ غذاهای ملل
  • اعمال تغییرات در دستور پخت غذاها براساس ذائقه افراد
  • طراحی و دیزاین غذاها بر اساس سلیقه ملل
  • مدرس استاد رضوی، استاد حسینی سرآشپز هتلهای بین المللی

طول دوره در قالب دو ترم مجموعا چهار ماه

 شهریه هر ترم چهار میلیون و هشتصد و پنجاه هزار تومان می باشد.

برای عزیزانی که نیاز به دوره فشرده تر داشته باشند کلاس های مجزا برگزار میگردد.

و کارآموزان عزیز با گذراندن دوره های آشپزی قادر به دریافت مدارک ذیل میباشند: 

  • آشپز درجه 1 و دو 
  • آشپز هتل درجه 1 و 2
  • آشپز مخصوص روز
  • آشپز ملل

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *