آشپزی ملل
در دوره آشپزی ملل آموزش تمامی مهارت های تهیه و سرو انواع غذاهای بین المللی مشهور و شناخته شده پرداخته میشه.
آشپزی ملل شامل انواع غذاهای ایرانی:
- ترکی
- هندی
- عربی
- ایتالیایی
- روسی
- فرانسوی
- عربی
- سوخاری ها
- پیتزا و برگر
- ماهی و میگو
- ناگت
- شنیتسل
- ته چین
- کوفته های ملل
- آش و سوپ های مجلسی
چند مهارت مطرح شده در دوره آشپزی ملل
- تسلط کامل بر مهارت های آشپزی حرفه
- دستیابی به دستور پخت اصلی و بومی غذاها
- شناخت مواد اولیه مورد نیاز و تهیه تازه ترین و با کیفیت ترین آن ها
- جایگزین کردن مواد غذایی مناسب در صورت عدم دسترسی به مواد اولیه اصلی
- بکارگیری خلاقیت و ابداع شیوه های جدید در طبخ غذاهای ملل
- اعمال تغییرات در دستور پخت غذاها براساس ذائقه افراد
- طراحی و دیزاین غذاها بر اساس سلیقه ملل
- مدرس استاد رضوی، استاد حسینی سرآشپز هتلهای بین المللی
طول دوره در قالب دو ترم مجموعا چهار ماه
شهریه هر ترم چهار میلیون و هشتصد و پنجاه هزار تومان می باشد.
برای عزیزانی که نیاز به دوره فشرده تر داشته باشند کلاس های مجزا برگزار میگردد.
و کارآموزان عزیز با گذراندن دوره های آشپزی قادر به دریافت مدارک ذیل میباشند:
- آشپز درجه 1 و دو
- آشپز هتل درجه 1 و 2
- آشپز مخصوص روز
- آشپز ملل
بدون دیدگاه